top of page
Veranda op maat
Logo TCH-RISE

Ramen, deuren en garagepoorten op maat in Antwerpen en omgeving

Ramen op maat

De perfecte ramen en deuren op maat van TCH-Rise

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar er zijn nog altijd heel wat mensen die de invloed van ramen, deuren en garagepoorten op de uitstraling van een woning onderschatten. De look van uw woning, zowel naar binnen als naar buiten toe, wordt echter wel degelijk voor een groot deel bepaald door dergelijke elementen. Om die reden is het dan ook belangrijk dat deze perfect op maat zijn en precies passen bij de uitstraling die u wenst te bekomen.

Deuren op maat

De ideale deur, voor welke ruimte en welk project dan ook, is een deur die het binnenkomen aangenaam en het buitengaan zorgeloos maakt. TCH-Rise maakt al meer dan 20 jaar lang deuren op maat voor uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Ramen op maat

Hetzelfde geldt voor de ramen op maat die wij maken. Licht is één van de belangrijkste en invloedrijkste elementen van een interieur, terwijl ramen ook de look van uw woning beïnvloeden. Het is dus van belang dat uw project wordt afgewerkt met ramen naar uw smaak. We werken met aluplast/aliplast/ideal voor pvc.

Garagepoorten op maat

Nieuwe woning? Nieuwe wagen? Nieuwe plannen? Er bestaan tientallen redenen waarvoor een garagepoort op maat het verschil kan maken. Bij TCH-Rise zorgen we ervoor dat uw garagepoorten perfect aansluiten op wat u nodig heeft.

Hout meten

Laat uw ramen en deuren op maat maken door de ervaren experts van TCH-Rise in Antwerpen!

Neem voor meer informatie gerust contact op met ons en vraag daarbij ook om een vrijblijvende offerte op maat!

bottom of page